Betaalmethoden

Overschrijving

Via een overschrijving maakt je het geld over op onze bankrekening. Je ontvangt na het afronden van de bestelling een orderbevestiging met factuur. Op deze factuur vindt je onze bankgegevens. Vergeet niet je naam en factuurnummer (rechtsboven op de factuur) te vermelden in de mededeling. Na ontvangst van je betaling wordt jouw bestelling verzonden.

Bancontact/Mistercash

Onze Belgische klanten kunnen veilig en snel betalen via hun eigen online bankomgeving. Kies bij betaalmethode voor Icepay Bancontact/Mistercash. Na het bevestigen van je bestelling wordt je geleid naar een beveiligde pagina van onze partner Ice Pay. Hier vul je het kaartnummer (17 cijfers) en de vervaldatum in. Klik op akkoord en volg de instructies op het scherm. Als de betaling is bevestigd ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van uw betaling. 

Ideal

Onze Nederlandse klanten kunnen veilig en snel betalen via hun vertrouwde bankomgeving. Kies bij betaalmethode voor Icepay Ideal. Na de bevestiging van je bestelling kom je op de beveiligde betaalpagina van Icepay terecht. Selecteer jouw bank en volg de instructies op het scherm. Na de betaling ontvangt je een bevestigingsmail met een overzicht van jouw betaling.

Paypal

Je kan bij ons ook betalen met Paypal. Na het bevestigen van je bestelling word je automatisch doorgewezen naar de beveiligde website van Paypal. Hier kan je inloggen op je Paypalaccount en de betaling voltooien. Je ontvangt dadelijk een betalingsbevestiging via e-mail en je wordt teruggeleid naar de webshop. 

Visa/Mastercard

Ook als je geen paypalaccount heeft kan je bij ons veilig betalen met Visa of Mastercard. Selecteer bij het uitchecken Paypal als betaalmethode. Na bevestiging van de bestelling kom je op de beveiligde Paypalwebsite. Hier kies je voor betalen met creditcard. Het is niet nodig een paypalaccount aan te maken. Je vult gewoon jouw creditcardgegevens in en klikt op betalen. Je wordt teruggeleid naar de webshop als je betaling voltooid is en krijgt een boodschap dat de betaling gelukt is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »