Wat weten we al over Mayans MC? De opvolger van Sons of Anarchy

Wat weten we al over Mayans MC?  De opvolger van Sons of Anarchy

Wanneer je een goeie serie aan het volgen bent zoals Sons of Anarchy, dan is het altijd een beetje spijtig wanneer je net de laatste aflevering gezien hebt. Enerzijds blijf je met veel vragen zitten waar je nooit een antwoord op zal krijgen en anderzijds weet je dat er geen nieuwe afleveringen meer komen van je favoriete tv-serie. Dit was zeker het geval voor Sons of Anarchy. Aan alles komt helaas een einde, maar die leegte wordt dit jaar (2018) nog opgevuld met het gloednieuwe Mayans MC.

Sons of Anarchy is over, hoe moet het nu verder?

In deze opvolger van Sons of Anarchy volgen we Ezekiel “EZ” Reyes, een prospect in de Mayans afdeling van Noord Californië. Gedreven door wraak voor wat zijn familie overkwam wordt hij in een leven geduwd dat hij niet voor ogen had, maar ironisch genoeg niet aan kan ontsnappen. Naast JD Pardo, die we vooral kennen van de Twilight Saga, worden de andere hoofdrollen ingevuld door onder andere Edward James Olmos (Battle Star Galactica, Blade Runner) en Carla Baratta. Natuurlijk zullen we ook een paar bekende gezichten uit Sons of Anarchy zoals Marcus Alvarez terugzien.

 

Kurt Sutter opnieuw aan het roer

Dat de maker van Mayans MC opnieuw Kurt Sutter is, kunnen we alleen maar toejuichen. Dat belooft alvast weer sterke karakters, gedurfde plotwendingen en een sterke ‘story-telling’. De co-writer voor deze serie is Elgin James, die mede door zijn bende verleden en persoonlijke ervaringen zeker zijn stempel zal drukken op Mayans MC.

 

 

Geen Sons of Anarchy?

Het hele verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen die we zagen in Sons of Anarchy. Gezien we allemaal weten hoe dat afliep, is het dus hoogst onwaarschijnlijk dat we Jax Teller te zien gaan krijgen. Uiteraard bestaat de kans dat we andere Sons of Anarchy leden wel te zien gaan krijgen, maar daar is tot nu nog niets van bekend.

Mayans MC wordt verwacht in de herfst van 2018. Wij kijken er naar uit en houden jullie op de hoogte.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »