Star Wars

Solo, a Star Wars story op 23 mei in de bioscoop

Solo, a Star Wars story op 23 mei in de bioscoop Hoewel Rogue one op zich zeker geen slechte film was en voor de hele Star Wars saga nog eens relevant was ook, had je toch het gevoel dat er iets ontbrak. Iets wat zelfs het epische Darth Vader slot toch niet helemaal kon invullen. Nu Star Wars The Last Jedi nog in de zalen loopt is het toch al uitkijken naar Solo, a Star Wars story.

Star Wars shirt heren met je favoriete personage

Star Wars shirt heren met je favoriete personage De nieuwe Star Wars film Star Wars Episode 7: The Force Awakens zorgt er voor dat fans van de reeks films terug op het puntje van hun stoel zitten. De nieuwe Star Wars film zorgt uiteraard ook weer voor heel wat nieuwe merchandise en dan mogen enkele gloednieuwe shirts natuurlijk niet ontbreken. Hier bij Famouswannahaves.be hebben we er voor gekozen om de leukste shirts te verzamelen en aan te bieden aan onze klanten. Wanneer je op zoek bent naar een Star Wars shirt heren kan je dan ook een keuze maken uit niet alleen een shirt met de naam van de nieuwe film op, ook een shirt met je favoriete personage behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hoe dan ook, wil je graag een Star Wars shirt in huis halen? In dat geval ben je hier bij Famouswannahaves.be beslist aan het juiste adres!

Leuk Star Wars shirt dames in huis halen

Leuk Star Wars shirt dames in huis halen Niet alleen heren, maar ook dames zijn door de jaren heen helemaal verslingerd geraakt aan de Star Wars films. Nu er met Star Wars Episode 7: The Force Awakens een nieuwe film op de wereld wordt losgelaten is de hype natuurlijk helemaal terug van weggeweest. Het valt nu reeds op dat niet alleen veel heren de film gaan kijken in de bioscoop in aangepaste kledingstukken, maar ook vrouwen. Hier bij Famouswannahaves.be bieden we onze klanten omwille van die reden de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit verschillende erg leuke Star Wars shirts die zijn voorzien van een afbeelding van je favoriete personage of van bijvoorbeeld de naam van de film. Ben je als eigentijdse dame en fan van Star Wars ook op zoek naar een leuke Star Wars shirt? In dat geval beschik je in ieder geval over een zeer groot aanbod aan mogelijkheden!

T-shirts en sweaters van de nieuwe Star Wars film

T-shirts en sweaters van de nieuwe Star Wars film Op 16 december 2015 was de wereld getuige van een gloednieuw deel uit de Star Wars reeks. Het was Disney die de rechten op de populairste filmreeks aller tijden in de wacht heeft gesleept. Toen het nieuwe deel genaamd Star wars episode 7 – The force Awakens werd aangekondigd konden de fans niet wachten om de nieuwe film eindelijk te zien. Nu het zover is de community helemaal weg van de film en is de passie voor Star Wars weer helemaal terug. Ben jij eveneens een grote fan van Star Wars en wil je graag leuke kledingstukken in het thema van de nieuwe film in huis halen? Dat kan hier bij Famouswannahaves.be!

4 leuke Sint cadeautjes waarmee je het deze winter lekker warm houdt

4 leuke Sint cadeautjes waarmee je het deze winter lekker warm houdt De dagen worden al heel wat korter, ’s ochtends is het al langer donker. Voorlopig worden we nog een klein beetje verwend met zachte temperaturen, maar de koude winterdagen staan alweer voor de deur. Daarvoor zetten wij een paar superleuke artikelen in de kijker waarmee je het deze winter lekker warm houdt. Stuk voor stuk supercoole sinterklaas cadeautjes, of je koopt ze natuurlijk lekker voor jezelf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »