T-shirts en sweaters van de nieuwe Star Wars film

T-shirts en sweaters van de nieuwe Star Wars film

Op 16 december 2015 was de wereld getuige van een gloednieuw deel uit de Star Wars reeks. Het was Disney die de rechten op de populairste filmreeks aller tijden in de wacht heeft gesleept. Toen het nieuwe deel genaamd Star wars episode 7 – The force Awakens werd aangekondigd konden de fans niet wachten om de nieuwe film eindelijk te zien. Nu het zover is de community helemaal weg van de film en is de passie voor Star Wars weer helemaal terug. Ben jij eveneens een grote fan van Star Wars en wil je graag leuke kledingstukken in het thema van de nieuwe film in huis halen? Dat kan hier bij Famouswannahaves.be!

Tal van nieuwe personages

Het spreekt voor zich dat de echte fans van de Star Wars films reeds heel wat merchandise zullen hebben liggen in de kast. Toch brengt het zevende deel uit de reeks weer heel wat nieuws met zich mee. Uiteraard maken verschillende oude personages zoals Han Solo, Luke Skywalker en Chewbacca opnieuw hun opwachting, maar er zijn ook een heleboel nieuwe karakters die we kunnen leren kennen. Wil jij graag een T-shirt of sweater in huis halen met daarop je nieuwe favoriete personage of gewoon met de titel van de nieuwe film op? Dat is geen enkel probleem!


Naar de film in je nieuwe Star Wars outfit!

Liefhebbers van Star Wars van het eerste uur zullen uiteraard maar wat graag de nieuwe film gaan bekijken in een aangepaste outfit. Zeg nu namelijk zelf, het is toch veel leuker wanneer je het zevende deel kan gaan bekijken in je gloednieuwe Star Wars T-shirt of sweater? De T-shirts die van de zevende film op de markt zijn verschenen beschikken over een zeer uiteenlopende stijl. Er kan bijvoorbeeld in het groot een personage op weergegeven worden, maar het is ook mogelijk dat er gewoon in het klein de naam van de film op wordt getoond. Daarnaast spreekt het voor zich dat de sweaters en T-shirts eveneens verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Opteer je bijvoorbeeld voor een donkere pull of T-shirt in het zwart of heb je een voorkeur voor licht grijs? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!


Star Wars sweaters houden je warm!

Buiten het ruime aanbod aan leuke Star Wars episode 7 – The force Awakens T-shirts hebben we hier bij Famouswannahaves.be ook een aantal prachtige sweaters in ons aanbod verwerkt. Deze sweaters zijn voorzien van een kap waardoor ze je in alle weersomstandigheden voorzien van alle mogelijke comfort. Net zoals de T-shirts zijn ook de sweaters in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn ze uiteraard voorzien van een typische Star Wars print. Ben je dus niet alleen op zoek naar een leuke T-shirt in de stijl van de nieuwe Star Wars film, maar wil je een iets completere outfit aankopen? In dat geval is ook het in huis halen van één van de nieuwe Star Wars sweaters zeker en vast een aanrader. Bovendien koop je ze hier bij Famouswannahaves.be ook nog eens tegen de best mogelijke prijs waardoor eigenlijk niets je nog in de weg mag staan!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »