Solo, a Star Wars story op 23 mei in de bioscoop

Solo, a Star Wars story op 23 mei in de bioscoop

Hoewel Rogue one op zich zeker geen slechte film was en voor de hele Star Wars saga nog eens relevant was ook, had je toch het gevoel dat er iets ontbrak. Iets wat zelfs het epische Darth Vader slot toch niet helemaal kon invullen. Nu Star Wars The Last Jedi nog in de zalen loopt is het toch al uitkijken naar Solo, a Star Wars story.

Dat Solo, a Star Wars story geen gemakkelijke film was om te maken bewijst het feit dat de film al in productie is sedert 2016 en dat in 2017 drie weken voor het einde van de opnames de regisseurs Phil Lord en Christopher Miller de film verlieten door artistieke meningsverschillen met producer Kathleen Kennedy en co-writer Lawrence Kasdan. Beide heren werden vervangen door Ron Howard. Ron Howard werd in 1999 al genoemd als mogelijke regisseur voor Star Wars Episode I – The Phantom Menace, maar hij liet die film aan hem voorbij gaan.

 

De Belgische release datum voor Solo, a Star Wars story is gepland voor 23 mei 2018.  De film zal uiteraard gaan over Han Solo, en meer bepaald over de jonge jaren van de bekendste smokkelaar van het Star Wars universum. Han Solo wordt vertolkt door Alden Ehrenreich, die we vooral kennen van Beautiful Creatures. De vrouwelijke hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Emilia Clarke. Emilia Clarke is na haar rollen in Terminator Genisys en Game of Thrones zeker niet aan haar Sci-fi proefstuk toe en speelt in deze film de rol van Qi’Ra.

 

Bekend Star Wars personages komen terug

Solo, a Star Wars story speelt zich af vóór A New Hope, dus een hele periode voor Han Solo bij het verzet terecht komt. We komen in deze Star Wars spin-off te weten hoe Han Solo bevriend werd met Lando Calrissian (Donald Glover) en hoe hij zijn beste stuurmaat Chewbacca tegen het harige lijf is gelopen.

Aangezien Han Solo lange tijd gewerkt heeft voor Jabba the Hutt is de kans reëel dat we Jabba terugzien in deze film. Tevens zijn we benieuwd of we Harrison Ford te zien gaan krijgen en in welke cameo.

Maakt Han Solo de ‘Kessel Run’ in deze film? We komen het te weten vanaf 23 mei. In afwachting hieronder de trailer met de eerste beelden van Solo, a Star Wars story

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »