Hoe onderhoud ik mijn T-shirts van mijn favoriete helden

Hoe onderhoud ik mijn T-shirts van mijn favoriete helden

Je hebt net een nieuw Batman T-shirt besteld, of als grote fan van Sons of Anarchy bestel je een warme SAMCRO sweater. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw favoriete bedrukte merchandise, verzamelt Famous Wannahaves in deze blogpost een paar handige tips voor het wassen en onderhouden van jouw superhelden textiel.

Volg steeds de wasvoorschriften van de fabrikant

Om de bedrukking optimaal te beschermen is het zeker een goed idee om jouw T-shirt of sweater binnenste buiten te draaien voor het wassen. Het is belangrijk dat je niet op de bedrukking strijkt, dus laat je T-shirt hiervoor ook binnenste buiten gedraaid. Volg de richtlijnen van de fabrikant en was zeker nooit warmer dan 40 graden.
 

Vermijd de droogkast

Famous Wannahaves biedt enkel T-shirts en sweaters van kwaliteitskatoen aan, waardoor het krimpen tot een minimum wordt beperkt. Maar als je het maximum uit je Batman T-shirt wil halen, dan raden wij toch aan om de droogkast te vermijden. De reden hiervoor is dat een droogkast de grootste boosdoener is waardoor textiel gaat krimpen. Nog een tip om het krimpen tegen te gaan: Laat je textiel een uurtje in koud water weken voor de eerste wasbeurt.
 

Gebruik het juiste wasmiddel en denk aan de kleuren.

Hou altijd witte en gekleurde kleren gescheiden. Kies voor een mild wasmiddel (eventueel speciaal voor de witte of kleurenwas). Het gebruik van een bleekmiddel raden wij volledig af. Als je gebruik maakt van een vloeibaar wasmiddel, gebruik dan, voor een betere verdeling van het wasmiddel, liever het wasmiddelbakje in plaats van een wasbal in de trommel.
 

Als je onze tips in acht neemt, dan zal jij vast lang plezier hebben aan jouw favoriete T-shirt of sweater.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »