Een mooie en zachte Frozen pyjama in huis halen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Frozen, Frozen pyjama
  • 0
Een mooie en zachte Frozen pyjama in huis halen

Frozen is één van de mooiste en best bekeken animatiefilms van de voorbije jaren. De ongelofelijke populariteit van de animatiefilm heeft er dan ook voor gezorgd dat er heel wat merchandise op de markt is verschenen. Ook een Frozen pyjama behoort wat dat betreft tot de mogelijkheden! Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit verschillende pyjama's die helemaal in het teken staan van jouw favoriete animatiefilm! Door het aankopen van een Frozen pyjama kan je niet alleen rekenen op een fantastische uitstraling, daarnaast is ze ook nog eens erg zacht en daardoor bijzonder comfortabel. Ben jij eveneens op zoek naar een dergelijke pyjama? Aarzel dan niet langer en haal ze vandaag nog in huis!

Super zacht en heel comfortabel

Door te kiezen voor een Frozen pyjama uit ons aanbod kies je voor leuke slaapkledij die er niet alleen fantastisch uitziet, maar die bovendien ook nog eens erg comfortabel aanvoelt. Dat is nog niet alles, want de Frozen pyjama is gemaakt van een zacht fluweel. Dit zorgt er voor dat ze het hele jaar door kan worden gedragen, ook tijdens de winter zal je lekker warm hebben. Ben je dus ook een grote fan van de Frozen film en zou je maar graag over leuke slaapkledij met je favoriete personages op beschikken? In dat geval is het in huis halen van een Frozen pyjama uit ons aanbod ongetwijfeld een interessante keuze!


Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Frozen pyjama kan bij ons worden aangekocht in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor de Frozen pyjama die beschikt over witte en roze kleuren, maar is het ook mogelijk om te gaan voor een pyjama met een roze topje en een paarse broek. Natuurlijk kan je ze ook gewoon allebei in huis halen waardoor je altijd kan slapen in een Frozen pyjama, zelfs wanneer de andere in de wasmachine zit!


Van 4 tot 8 jaar

Frozen is een animatiefilm voor alle leeftijden, maar onze pyjama is slechts verkrijgbaar in een aantal maten. De pyjama kan worden aangekocht voor een kind van 4 jaar (104 cm), een kind van 5 jaar (110 cm), 6 jaar (116 cm) en 8 jaar (128 cm). Let op, het kan in principe geen kwaad om een pyjama een beetje op de groei te kopen. Ook al zijn ze in eerste instantie dan een klein beetje te groot, je zorgt er op die manier wel voor dat je kind extra lang van haar Frozen pyjama kan genieten. Bovendien hoeft slaapkledij ook helemaal niet strak te zitten, in tegendeel. Een groter maatje zorgt voor extra comfort tijdens het slapen en voorkomt dat je snel terug nieuwe slaapkledij voor je kleine kapoen zal moeten aankopen!


Erg leuk als geschenk!

Wanneer je dochtertje helemaal gek is van de animatiefilm Frozen spreekt het voor zich dat ze deze pyjama maar wat graag zal krijgen. Ook wanneer je echter op zoek bent naar een leuk cadeautje voor iemand uit je familie of vriendenkring kan het aankopen van een Frozen pyjama een interessante keuze zijn. Deze slaapkledij kan immers worden aangekocht tegen een zeer lage prijs, het is praktisch en het ziet er nog eens fantastisch uit ook. Moet je bijvoorbeeld naar een feestje en weet je dat één van de kinderen fan zijn van de animatiefilm? In dat geval is één van de Frozen pyjama's uit ons aanbod kopen als geschenkje zeker en vast een goede keuze!


Snelle levering uit voorraad

Wanneer je eindelijk die ene mooie Frozen pyjama hebt gevonden spreekt het voor zich dat je niet graag nog heel lang zal moeten wachten vooraleer deze te kunnen dragen. Wel, dat hoeft ook niet! Wanneer je er voor kiest om jouw nieuwe pyjama bij ons te bestellen wordt deze immers meteen uit voorraad geleverd. Dit wil zeggen dat al onze stukken meteen leverbaar zijn! Plaats je trouwens een bestelling van meer dan 70 euro? In dat geval wordt jouw Frozen pyjama ook nog eens volledig gratis naar je thuis opgestuurd! Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je kunnen genieten van de best mogelijke voorwaarden voor het aankopen van jouw nieuwe slaapkledij? Aarzel dan geen moment langer en bestel vandaag nog hier bij Famouswannahaves.be! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »