Drie films waar wij naar uit kijken in 2018

  • Geplaatst op
  • Door fwhs.be
  • 0
Drie films waar wij naar uit kijken in 2018

2017 was wat ons betreft een goed film jaar, waarin we werden verwend met onder andere een nieuwe Star Wars Episode. Het was evenzeer genieten van Thor Ragnarok, IT, de Spiderman Reboot en zo kan ik wel nog even doorgaan. Ook in 2018 staan er al een heleboel releases om naar uit te kijken op de plank. Hier zijn de eerste drie films om naar uit te kijken in 2018.

Venom

Het is nog niet voor direct, maar één van de interessantere lopende projecten is ongetwijfeld ‘Venom’. Het was de bedoeling om van Venom een directe Spiderman 3 (met Tobey Maguire) Spin-off te maken, maar het project is meermaals afgesprongen doordat de spiderman franchise telkens maar opnieuw werd opgestart. Dit jaar is het op 4 oktober dan eindelijk zo ver. Dan kunnen we eindelijk Tom Hardy als één van Marvel’s complexere figuren aan het werk zien in ‘Venom’

 

 

Deadpool

Dat we bij Famous Wannahaves maar niet genoeg krijgen van superhelden, staat als een paal boven water. Daarom is het ook bij ons enorm uit kijken naar 18 mei voor het vervolg van Deadpool. Nu Wade Wilson een beetje vrede heeft genomen met hoe hij er uit ziet, is het tijd om zijn droom te vervullen en de heetste barman van Mayberry te worden. De trailer belooft ons alvast een pak actie en vooral een heleboel onvervalste deadpool humor.

 

 

Tomb Raider

Lara Croft hoeft denk ik geen introductie meer. Toen in 2001 Angelina Jolie al in de huid kroop van één van de bekendste game characters, was dat meteen een schot in de roos en kwam in 2003 al snel het vervolg ‘Lara Croft and the cradle of life’. Nu 15 jaar na deze laatste Tomb Raider film, krijgt de franchise een reboot. Vanaf 16 maart zien we Alicia Vikander als Lara Croft tot het uiterste gaan op het eiland waar haar vader Lord Richard Croft verdween.

 

 

Blijf onze blog in de gaten houden voor nog meer updates en films om naar uit te kijken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »