The Famous Planet

Drie films waar wij naar uit kijken in 2018

  • Geplaatst op
  • Door fwhs.be
  • 0
Drie films waar wij naar uit kijken in 2018

2017 was wat ons betreft een goed film jaar, waarin we werden verwend met onder andere een nieuwe Star Wars Episode. Het was evenzeer genieten van Thor Ragnarok, IT, de Spiderman Reboot en zo kan ik wel nog even doorgaan. Ook in 2018 staan er al een heleboel releases om naar uit te kijken op de plank. Hier zijn de eerste drie films om naar uit te kijken in 2018.

Solo, a Star Wars story op 23 mei in de bioscoop

Solo, a Star Wars story op 23 mei in de bioscoop

Hoewel Rogue one op zich zeker geen slechte film was en voor de hele Star Wars saga nog eens relevant was ook, had je toch het gevoel dat er iets ontbrak. Iets wat zelfs het epische Darth Vader slot toch niet helemaal kon invullen. Nu Star Wars The Last Jedi nog in de zalen loopt is het toch al uitkijken naar Solo, a Star Wars story.

Haal jouw favoriete Harry Potter toverstok in huis

Haal jouw favoriete Harry Potter toverstok in huis

In de eerste Harry Potter film leren we dat een tovenaar niet de toverstok kiest, maar dat het net andersom is. De toverstok kiest de tovenaar. Gelukkig is dit niet het geval bij Famous Wannahaves, want bij de webshop met al jouw helden kan jij kiezen welke Harry Potter toverstok de jouwe zal worden.

Drie tips voor een leuk cadeautje met valentijn

  • Geplaatst op
  • Door fwhs.be
  • Geplaatst in cadeau, tips
  • 0
Drie tips voor een leuk cadeautje met valentijn

Dat er bij valentijn traditioneel heel wat boeketjes bloemen cadeau gedaan worden zal niemand betwijfelen, maar extra leuk wordt het als je jouw geliefde kan verrassen met een supercool valentijnscadeautje. Daarom geven wij graag even drie tips voor een leuk cadeau voor valentijn.

Wat weten we al over Mayans MC? De opvolger van Sons of Anarchy

Wat weten we al over Mayans MC?  De opvolger van Sons of Anarchy

Wanneer je een goeie serie aan het volgen bent zoals Sons of Anarchy, dan is het altijd een beetje spijtig wanneer je net de laatste aflevering gezien hebt. Enerzijds blijf je met veel vragen zitten waar je nooit een antwoord op zal krijgen en anderzijds weet je dat er geen nieuwe afleveringen meer komen van je favoriete tv-serie. Dit was zeker het geval voor Sons of Anarchy. Aan alles komt helaas een einde, maar die leegte wordt dit jaar (2018) nog opgevuld met het gloednieuwe Mayans MC.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »