Blog

Star Wars shirt heren met je favoriete personage

Star Wars shirt heren met je favoriete personage

De nieuwe Star Wars film Star Wars Episode 7: The Force Awakens zorgt er voor dat fans van de reeks films terug op het puntje van hun stoel zitten. De nieuwe Star Wars film zorgt uiteraard ook weer voor heel wat nieuwe merchandise en dan mogen enkele gloednieuwe shirts natuurlijk niet ontbreken. Hier bij Famouswannahaves.be hebben we er voor gekozen om de leukste shirts te verzamelen en aan te bieden aan onze klanten. Wanneer je op zoek bent naar een Star Wars shirt heren kan je dan ook een keuze maken uit niet alleen een shirt met de naam van de nieuwe film op, ook een shirt met je favoriete personage behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hoe dan ook, wil je graag een Star Wars shirt in huis halen? In dat geval ben je hier bij Famouswannahaves.be beslist aan het juiste adres!

Ontdek de leukste T-shirts van retro helden

Ontdek de leukste T-shirts van retro helden

Iedereen heeft als kind wel één of meerdere helden waar hij (of zij) maar wat graag op de televisie naar heeft gekeken. Bekende helden uit het verleden zijn met name Popeye, maar wat ook te denken van Macgyver die menig vrouwenhart sneller heeft doen slaan? Veel mensen vinden het jammer dat deze retro helden tegenwoordig niet meer op de televisie te zien zijn. Je kan er gelukkig wel nog altijd voor kiezen om oude afleveringen te herbekijken en daarenboven kan je er ook voor kiezen om één van de verschillende leuke T-shirts uit ons assortiment in huis te halen! Hier bij Famouswannahaves.be brengen we jouw favoriete retro helden namelijk opnieuw tot leven door middel van enkele leuke en kwalitatieve T-shirts!

Leuk Star Wars shirt dames in huis halen

Leuk Star Wars shirt dames in huis halen

Niet alleen heren, maar ook dames zijn door de jaren heen helemaal verslingerd geraakt aan de Star Wars films. Nu er met Star Wars Episode 7: The Force Awakens een nieuwe film op de wereld wordt losgelaten is de hype natuurlijk helemaal terug van weggeweest. Het valt nu reeds op dat niet alleen veel heren de film gaan kijken in de bioscoop in aangepaste kledingstukken, maar ook vrouwen. Hier bij Famouswannahaves.be bieden we onze klanten omwille van die reden de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit verschillende erg leuke Star Wars shirts die zijn voorzien van een afbeelding van je favoriete personage of van bijvoorbeeld de naam van de film. Ben je als eigentijdse dame en fan van Star Wars ook op zoek naar een leuke Star Wars shirt? In dat geval beschik je in ieder geval over een zeer groot aanbod aan mogelijkheden!

Leuke Frozen dekbedovertrekken voor je kleine spruit

Leuke Frozen dekbedovertrekken voor je kleine spruit

Naar de film Frozen wordt verwezen als één van de populairste animatiefilms ooit gemaakt. Het spreekt dan ook voor zich dat alle kinderen tegenwoordig graag één of meerdere leuke stukken merchandise van deze animatiefilm in huis willen hebben. Als ouders zal je evenwel niet meteen kijken in de richting van een knuffel of speelgoed, maar wel naar iets echt bruikbaars dat toch ook voor je kinderen zeer leuk is om te hebben. In dat geval kan een Frozen dekbedovertrek de perfecte keuze zijn. Je kind zal het fantastisch vinden om te kunnen slapen in een bed in de stijl van Frozen terwijl je er meteen een leuk dekbed bij hebt om mee af te wisselen. Is jouw kind ook helemaal gek van Frozen? Dan mag het nu alvast duidelijk zijn dat het aankopen van één van de verschillende Frozen dekbedovertrekken uit het aanbod hier bij Famouswannahaves.be beslist een aanrader is!

Leuke sfeerlampen van Tetris en Pacman

Leuke sfeerlampen van Tetris en Pacman

Sfeerlampen bestaan tegenwoordig in tal van verschillende vormen. Hier bij Famouswannahaves.be kan je onder andere sfeerlampen in huis halen in de stijl van Tetris en Pacman. Deze sfeerlampen beschikken uiteraard over zeer typische kleuren en een vormgeving die meteen gelinkt wordt aan deze verslavende videospelletjes. Heb jij ook vroeger of misschien nog steeds heel veel tijd geïnvesteerd in het spelen van Tetris en Pacman en wil je graag leuke merchandise van deze spelletjes in je huis hebben? In dat geval zijn de Tetris en Pacman sfeerlampen een absolute aanrader!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »